• + 389 71 372 466

  • support@synottip.mk

  • ДУИС ТХЕ-СЛОТ ДОО Скопје
    ул. „Наум Наумовски - Борче“ бр. 50-5
    1000 Скопје, Р. Македонија

Kонтактирајте нѐ:

Испрати порака
СЕУШТЕ НЕ СТЕ ЧЛЕН?

Има многу причини зошто да се приклучите на СинотТип денес.
Ние сме овластени, доверливи и безбедни.
Нашите регистрирани играчи добиваат многу придобивки.
Бесконечна забава и возбудлива акција.

Корисничка поддршка

Нашиот персонал е спремен да Ви помогне.
support@synottip.mk