РЕГИСТРАЦИЈА НА НОВА СМЕТКА

  

Податоци за корисникот:
Детали за најава
*
Лозинка:
*
Внесете ја Вашата лозинка повторно:
Основни податоци за регистрација
*
Име и Презиме:
*
*
ЕМБР:
Ве молиме внесете го личниот број без празно место
*
Дата на раѓање:
Ве молиме внесете ја датата на раѓање во следниов формат дд.мм.гггг .
За да можете да се обложите, мора да бидете над 18 години. Вашите години ќе бидат потврдени во автомат клубот Synottip Club при подигнување на картичката.
*
Пол:
*
Телефонски број:
*
информации
*
Е-поштa:
*
Јазик:

*
Локал за достава на картичката:

(* Неопходни полиња.)

Потврда

Ве молиме внесете ги симболите од сликата подолу:

СЕУШТЕ НЕ СТЕ ЧЛЕН?

Има многу причини зошто да се приклучите на СинотТип денес.
Ние сме овластени, доверливи и безбедни.
Нашите регистрирани играчи добиваат многу придобивки.
Бесконечна забава и возбудлива акција.

Корисничка поддршка

Нашиот персонал е спремен да Ви помогне.
support@synottip.mk