НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

РЕГИСТРАЦИЈА:

 

Дали е потребно да бидам регистриран за да играм?

Не! Но регистрацијата е едноставна и целосно бесплатна. Ве молиме кликнете овде за да отворите сметка.

 

Дали можам да имам неколку Синот Тип кориснички сметки?

Не, секој играч може да има само една сметка.

 

Дали можам да ги променам моите податоци за логирање?

Не, не може. Вие мора да ги користите оние податоци кои ги избравте при регистрацијата.

 

Дали може да ја променам мојата лозинка?

Да, може да ја промените Вашата лозинка во Моја сметка, во делот кај Промени лозинка.

 

Како се заштитени моите податоци?

Ние ги користиме најновите и најмодерните технологии за заштита на податоци во нашиот систем базирани на прецизните критериуми на Македонскиот закон. Сите комуникации се обезбедени со ССЛ сертификат од докажан издавач со највисоко оценето кодирање. Технолошките ресурси се под заштита на интернационален центар за податоци кој ги користи последните технологии за да обезбеди висока достапност и за да се избегне губење на податоците.

СЕУШТЕ НЕ СТЕ ЧЛЕН?

Има многу причини зошто да се приклучите на СинотТип денес.
Ние сме овластени, доверливи и безбедни.
Нашите регистрирани играчи добиваат многу придобивки.
Бесконечна забава и возбудлива акција.

Корисничка поддршка

Нашиот персонал е спремен да Ви помогне.
support@synottip.mk